vineri, 10 februarie 2017

Top 8 lucruri, care trebuie de făcut înainte de a recurge la mama surogat

Maternitatea surogat poate fi un cadou minunat, unica șansă, pentru ca cuplurile infertile să-și îndeplinească dorința lor de a deveni părinți. Cu toate acestea, ar trebui să nu fie neglijate anumite măsuri de precauție pentru a evita dificultățile în timpul programului, precum și încălcări ale drepturilor membrilor. Există 8 lucruri pe care ar trebui să luați în considerare înainte de a vă decide să participați la programul de surogat gestațional pentru a deveni părinți.


1. Trebuie să aveți  necesitate medicală pentru mamele surogat
Pentru a lua parte la programul de mama surogat în Ucraina este necesar ca Dvs să aveți concluzia medicului, potrivit căruia se recomandă să utilizați tehnici de reproducere asistată. Aveți posibilitatea să recurgeți la ajutorul lor numai în cazul în care nu puteți rămâne însărcinată, nu puteți duce sarcina (din motive medicale). Prin urmare, înainte de a contacta clinica, vizitați medicul Dvs pentru a vă consulta.
E necesar să primiți recomandări, înscrise în cartela medicală, că aveți dreptul să apelați la programul de mama surogat și la ovocite donate.  În Ucraina, dorința de a păstra forma sau pentru a evita situațiile de stress, nu sunt motive convingătoare (de vaza) pentru a recurge la mama purtătoare. Medicii din clinica BioTexCom lucreaza numai cu cuplurile care au un argument medical pentru a aplica acest program..

2. Consiliere psihologica pentru cuplurile infertile
Înainte de a participa la programul de maternitate surogat, discutați cu psihologul Dvs. Consultați-vă cu un specialist, dacă surogat gestational este un pas corect pentru dvs, dacă puteți merge, într-adevăr,  la acest program, fără dificultăți psihologice. Asigurați-vă, dacă, puteți permite cuiva să poarte copilul pentru dvs? Sunt femei care au nevoie de ajutorul unei mame surogat, dar în același timp, care se confruntă cu stres psihologic dificil. Prin urmare, înainte de a începe programul, discutați întrebarea cu un psiholog, pentru a evita conflictele dintre dvs și mama surogat, precum, și probleme psihologice serioase.

3. Înțelegerea aspectelor juridice surogatului gestational în țara în care locuiește mama surogat
Este important pentru a obține consiliera juridică în ceea ce privește legea statului în care planificați să efetuați programul de surogat gestațional, și unde locuiește mama surogat potențială. Dacă aveți îndoieli cu privire la drepturile parentale, nu porniți programul până când nu sunteți siguri în partea juridică la 100%. Este nevoie ca participanții programului, din punct de vedere juridic,  să cunoască drepturile și interesele lor, precum și toate părțile trebuie să semneze contractul înainte de a începe tratamentul.

4. Mama surogat trebuie să completeze un chestionar, răspunzând la o serie de întrebări (pentru a răspunde la o serie de întrebări)
Chestionarul include întrebări despre boli psihice, spitalizari, boli genetice, căsătorie, starea generală de sănătate, starea civilă, istoria sarcinii, și așa mai departe.
Medicii care permit o femeie să devină mamă surogat pentru un cuplu infertil trebuie să fie 100% siguri de starea bună de sănătate a femeilor, mamele surogat trebuie să aibă un copil (născut în mod natural), precum și absența unor contraindicații pentru sarcină. De asemenea, asistenta medicală trebuie sa efectueze o serie de teste și analize, care vor da răspuns la întrebarea și pe baza cărora va fi primită decizia, dacă femeia poate fi mamă surogat fără a afecta sănătatea proprie și starea de sănătate a viitorului copil.

5. Consultații psihologice pentru mama surogat
In clinica de medicina de reproducere ar trebui sa lucreze un psiholog, care consultă toate femeile ce se oferă ca mama surogat. Adică, femeia care este de acord să ajute un cuplu infertil trebuie să fie pregătită pentru faptul că nu este copilul ei, și îl va da, imediat, după naștere. În clinica BioTexCom lucrează specialist, care sfatuieste toate mamele-surogat și cuplurile infertile în timpul sarcinii și după naștere, în cazul în care este nevoie.

La început aflați costul exact a programului oferit de clinică, unde dvs doriți să apelați la mama surogat. Suma trebuie să fie exactă și să nu fie taxe ascunse, care vor devein  clare în cursul programului. De asemenea, este bine atunci când suma poate fi achitată în rate. Astfel, aveți garanția că nu sunt înșelați, și toate etapele programului au loc în timp real. De asemenea, asigurați-vă că aveți posibilitate financiară de a plăti pentru procedura și toate cheltuielile legate de mama surogat.

7. Cel puțin un părinte trebuie să fie biologic legat de viitorul copil, conceput in vitro
Condiția obligatorie pentru conceperea unui copil in vitro este relația genetică, cu cel puțin, unul dintre viitorii părinți. Prin urmare, în cazul în care, din motive medicale, folosind ovule donate, sperma trebuie să fie a presupusul tată. La sfârșitul programului, după nașterea copilului, se efetuează analiza ADN-ului, care confirmă legătura genetică. Este, de asemenea, interzis să folosească ovocitele donate a femeiei (mama surogat), care va purta copilul pentru familia infertilă.

8. Alegerea corectă a clinicii
Studiați avantajele și dezavantajele centrelor de medicina de reproducere pe care le aveți  în vedere pentru programul surogat gestațional. Prezența acreditării corespunzătoare, dreptul de a organiza programele ART, legitimitatea activității instituțiilor medicale și furnizarea de servicii medicale, precum și reputația, recenzii despre clinica - un element important, in alegerea unui centru medical pentru programa de maternitate surogat de succes.



42 de comentarii:

Adina spunea...

Buna fetelor!
Am urmat fiv cu ovocite donate. Primul transfer a fost cu embrioni ziua 3 proaspeti, al doilea 1 blastocist ziua 5 proaspat, al treilea 2 blastocisti congelati.
Aceasta este si nelamurirea si dezamagirea noastra, toti medicii ne dau sanse mari si cu toate acestea nu avem rezultate ... Deja imi este frica de consecintele pe termen lung ale administrarii de hormoni in doze mari. Cate incercari se pot face?
O sa venim si la Kiev la consultatie daca altfel nu se poate, din pacate cu multiplele tratamente noi stam foarte prost cu zilele de concediu pe anul acesta de aceea am prefera, in masura in care este posibil, o analiza de dosar si eventual recomadari de investigatii pana in momentul in care ajungem acolo. Bineinteles ca putem plati consulatia de la distanta, eventual prin transfer bancar. Putem ajunge la Kiev doar in luna octombrie si am vrea sa mai avem timp sa efectuam tratamentul anul acesta.

Anonim spunea...

Noi vrem sa mergem in ianuarie, da ma tem enorm ca sa nu imi cad aun medici asa.. am auzit ca medicii acolo sunt buni.
La noi ceva nu se leaga intre analizele toate bune si tratamentele esuate si ma gandesc ca un medic cu experienta analizeaza mai repede cazul nostru si ne poate recomanda investigatii suplimentare pentru depistarea cauzei.

Anonim spunea...

In ceea ce priveste donatoarea am vazut ca avem posibiliatea de a vedea poze din baza voastra de date si de a o alege noi, este corect?

Istrati Simona spunea...

Am avut o incercare cu o mama surogat din Romania, dar nu s-a finalizat fiindca mama surogat a incepus sa fumeze, sa bea si nu respecta conditiile care au fos puse de la bun inceput. La a 7 saptamina a pierdut sarcina. Dupa acest caz am pierdut increderea in mame surogat care propun serviciile sale in anunturi, majoritatea din ele sunt..........Cred ca e mai bine de apelat la o clinica care ar putea oferi o mama surogat si care ar putea oferi o supraveghere a mamei pina la nasterea copiluliu!

Crina Matei spunea...

Buna Simona, as dori sa iau si eu legatura cu tine pentru ca ma intereseaza si pe mine aceasta procedura si nu stiu la ce clinica din Ucraina sa apelez.Ma bucur pentru tine si iti doresc mult succes.

Istrati Simona spunea...

Am avut si noi o multime de incercari in Romania si toate fara rezultat pozitiv. Acum am apelat la o clinica din Kiev, chiar acum ma aflu la ei in a treia vizita (astazi am facut cunostinta cu mama surogat care a fost oferita de clinica Biotexcom, acum este insarcinata la saptamina a 12) avem multe emotii. Am vazut la ecografie bebelusii nostri, suntem foarte bucurosi ca in sfirsit vom avea copilasii mult asteptati. Si dorim tuturor, aveti rabdare si curaj si totul se va primi!

Dorina Luka spunea...

Buna, ma numesc Dorina, acum sunt in Kiev (Biotexcom) la ecografia mamei surogat. Suntem la a 12 saptamina de sarcina cu 2 copilasi. Am vazut cum se bat inimele copilasilor si sunt foarte emotionata si neincintat de bucuroasa ca in sfirsit voi fi parinte (acest moment l-am asteptat multi ani si am trecut prin miinile multor medici, care din pacate nu au putut primi nici un rezultat pozitiv). Programul de maternitate surogat ne-a costat 27.900 euro in care erau incercari nelimitate si totul inclus, adica nu mai plateam nimic chiar daca prima incercare nu era reusita. Ca si Simona va doresc tuturor rabdare si curaj!

after dark spunea...

Personal, nu aş alege această metodă şi nici servicii nu aş putea presta.
... dar dacă mă pun în pielea celor care nu pot avea copii nu pot judeca.
Totuşi ce este în sufletul mamelor surogat, îmi imaginez că nu este deloc uşor. Sunt şi lucruri mai oribile care le fac unii pentru bani... Plus asta se face în baza unui contract şi sunt stabilite din start condiţiile.

Un bărbat, 60+ ani spunea...

Nu-l consider fenomen, ci oportunitate; o oportunitate in plus pentru cei ce din pacate nu pot avea un copil pe cale fiziologica, si inauntrul cuplului.
Sunt deacord cu aceasta alegere, putin ma deranjeaza cind se face din considerente de frumusete si tot felul de fite ieftine, dar iarasi, poate cineva cistiga bani anume din frumusetea corpului, dar totodata vrea si copii. Ap iata, sunt deacord si cu ele, de ce nu, daca este posibilitatea?!

Un bărbat, 60+ ani spunea...

Psihologic pot fi dificultati mai mult din partea mamei surogat, aceste 9 luni de viata inauntrul propriului corp iti pot schimba multe in caracter, psihologie. Pentru asta sunt psihologi care trebuie sa consulte atit inainte cit si dupa acest ”pas” ambele parti.

Un bărbat, 60+ ani spunea...

PS in viata mea am cunoscut un cuplu care nu a putut avea copii si nici n-au facut nimic in privinta asta. Pur si simplu s-au resemnat. Ap iaka, si pe ei tot ii admir. Au inteles oamenii ca lor nu le este dat sa aiba copii, si nu au intrat in panica, n-au fost dominati de idee, n-au mers impotriva sortii. Mai pe scurt, trebuie multa intelepciune sau putin egoism in asemenea cazuri, pentru ca nu-i bine sa te joci cu alte vieti din propriile capricii sau convingeri.

Panika spunea...

În caz că un cuplu nu poate avea copii... de ce nu ?
cu atît mai mult că Copilului de la mama surogat nu i se transmite practic nimic din cîte am auzit... nuștiu precis...
mai pe scurt privesc normal acest tip de servicii...

Un bărbat, 60+ ani spunea...


intrati pe forumuri dedicate, citeste vre-o 20 de istorii de viata de la aceste mame, si poate va va fi mai usor sa tolerezi idea si conceptul.

skorpion spunea...


Sunt deacord cu aceasta metoda. In viata se intimpla multe lucruri, multe situatii......de ce sa nu-ti cresti propriul copil, aparut prin mama surogat?
Daca ar fi sa nasc eu pentru cineva, as naste nu pentru bani, dar pentru sora (daca sarmana as sti ca sufera enorm ca nu poate concepe un copil sau nu poate duce sarcina).....As naste pentru persoanele dragi (cum ar fi mama pentru fiica, sora pentru sora)....Avantaje sunt multe aici.....Copilul este facut si crescut in familie......

Sonny spunea...


Sunt deacord cu părerea de mai sus.
Deaoarece mă gândesc la implicațiile psihologice: o femeie care știe că-l poartă doar pentru bani și nu trebuie să se atașeze de el, nu comunică cu fătul, nu îi transmite ce i-ar transmite în mod normal.
Moral, tot nu-i ok.

IanaTonidze spunea...


Sonny, si bunicai cum sa-i spuna copilul? "bunica" sau totusi "mama"? Dar matusii? - "Tanti" sau totusi "mama"? In plus, mai exista si gura lumii, care e rea. Si chiar daca nu ar trebue sa te intereseze, ar fi enorma de jignitor sa ti se reproseze la un moment dat ca "pe tine te-a nascut bunic-ta".
Skorpion, s-a gandit la partea frumoasa a lucrurilor, dar pe cea proasta a evitat-o.

skorpion spunea...


De gura lumii niciodata nu scapi. Daca-l naste mama, lumea te vorbeste e facut de mam-sa, daca naste o straina, lumea va vorbi ca-i facut de nu stiu cine.......daca il infiezi, lumea va vorbi ca e facut de betivi, prosti, narcomani, cu gene rele si poate creste un om periculos pentru societate.......Adica, oricare varianta nu ai alege, LUMEA VA VORBI............
Si atunci ma intreb. e cazul sa ne uitam in gura lumii? Sau e cazul sa ne facem o viata frumoasa?

skorpion spunea...

O solutie pentru cei care cred cu tarie in gura lumii e sa paraseasca locul de trai (sat, aul...etc).......Ce nu faci pentru a avea un copil frumos?

IanaTonidze spunea...

Ei, nu stiu, skorpion, pe mine m-ar lua groaza sa stiu ca m-a nascut bunica. Si nu pentru ca nu le raspect/respectat, ci pentru ca as fi preferat sa ma nasca macar cineva de varsta mamei...
...La un moment dat, tot prost te simti, banuiesc eu, ca nu tocmai mama te-a nascut...

Skorpion spunea...

Dar eu m-as simti mindra stiind ca toata familia mea a facut tot posibilul ca sa ma aduca pe lume.....inseamna ca am fost foarte dorita, un copil cu adevarat iubit si dorit......iar asta e cel mai important.....

skorpion spunea...

Nu vreau sa merg in extreme, dar ce-i mai bine: sa te nasti intr-o familie in care toti te asteapta ca pe o minune.....sau sa te nasti intr-o familie de betivi, "din zaliot?"......

Skorpion spunea...

De ce in al doilea caz se poate, societatea primeste lucrurile.......iar primul caz li se pare anormal?
Cum crezi, care copil va fi mai fericit? (intrebare retorica)

Skorpion spunea...

P.S Ca sa schimbi parerea societatii despre tine, trebuie sa incepi schimbarea de la tine....din moment ce te accepti tu asa cum esti, te primeste si societatea....Cum te dai, asa te au.....

Anonimous spunea...

eu nu-nteleg prostiile astea cu societatea: bai oameni buni, asa puteau sa gindeasca strabuneii nostri, buneii nostri, ladno parintii nostri (care au fost crescuti, educati si invatati cu lacune enorme de informare si disciplinarii), dar voi, cei care aveti cite 20-30 de ani cum naiba va puteti lasa maguliti de asemenea stereotipuri debile, voi chiar nu vedeti din start ca o societate care gindeste pe criterii de trib, nu este una normala, nu este una sanatoasa, nu este una care sa se poata dezvolta?! Si atunci de ce trebuie sa te afecteze cum te percepe si clasifica ea (societatea asta)?
Daca intradevar tineretul nostru gindeste asa, apoi sintem pierduti de tot...

inga-student spunea...

Sunt pentru, e o solutie ottima.

Panika spunea...

anonimous - gîndește așa , asta cum ?

nika17 spunea...

Sunt de parerea ca daca te aduce ceva foarte grav la aceasta decizie sa fii mama surogat, ca de exempulu ceva probleme in familie,nevoie de bani urgent pentru ceva inportant cred ca ar fi ok sa accepti, dar daca asa nu ai un job si ai dori sa faci ceva bani, nu cazul cred ca gasesti alte modalitati de a face bani, dar daca ai dori sa bucuri o sarmana familie care nu au posibilitatea de a avea copii, vei face un lukru foarte bun..

Daze spunea...

In unele tari e pur si simplu interzis sa fii surogat, daca se afla, parintii biologici nu vor putea adopta copilul respectiv. in alte tari se permite doar "altruist" (UK de exemplu), iar in tari ca Rusia, India, in SUA se permite si "comercial", desi legile si procesul difera. Citisem un articol despre India, unde e o adevarata industrie, pentru multe femei sarace suma aia destul de modesta care li se plateste e irezistibila. Pentru ca ele vin din sate sarace si traditionaliste, exista oarecare stigma, asa ca ele ascund faptul ca poarta sarcina altcuiva, pentru ca oamenii nu vor intelege cum se poate sarcina fara sex.

Daze spunea...

Deci nu e un subiect simplu, dar eu nu asociez deloc cu "prostitutie" - in primul rand pentru ca sunt femei care fac asta din motive altruiste, si chiar daca ar alege calea comerciala - isi risca sanatatea, luni de zile poarta un copil strain sub inima, nasterea tot nu e floare la ureche, mi se pare corect sa fie compensate. Pentru o femeie care nu are educatie, care traieste cu familia intr-o casa care se darama, si care va folosi acei bani tot pentru familie… mi se pare principalul e sa nu fie exploatata, sa nu fie fortata sa faca asta. In rest, copii sunt iubiti si asteptati, cum spune si skorpion, nu pot fi impotriva.

nasea spunea...

Acești copii într-adevăr, sunt cei mai doriți și așteptați…
Dar, dacă aș fi eu în căutarea unei mame surogat, atunci, posibil aș vrea să fie cineva apropiat, căreia îi pasă de copil și n-ar face-o doar pentru bani.

nasea spunea...

Dacă femeie străină acceptă să fie mamă surogat, înseamnă că e săracă, în așa caz, probabil că duce lipsa de o sumedenie de vitamine și alte microelemente. La fel, femeile sărace îs de obicei foarte harnice.. prea harnice, și cred că pot să nu se abțină să ridice niște căldări cu apă în timpul sarcinii ori alte chestii de genul ăsta…

nika17 spunea...

Nasea, nu cred ca e o varianta buna cu mama surogat din cineva apropiat, gindeste din punctul de vedere ca e posibil sa ai probleme mai devreme sau mai tirziu, mama surogat din familia ta va fi mult atasata de copil si intro buna zi te vei trezi ca copilul tau iti va spune ca nu estu tu mama ci sora ta... Si ca prefera sa fie cu ea decit cu tine caci dea lungul vietii ea a fost alaturi de el. E bine sa fie totusi cineva strain, doar inainte sa alegi, te interesez de nenumarate ori cine iti va purta copilul timp de 9 luni, si ca sa fii si mai sigura, poti sa faci asa ca mama surogat sa fie sub ochiul tau, ca sa nu ridice caldari cu apa, nu toate merg la acest pas din motivele ca sunt sarace si nu au un job.

nasea spunea...

Ce înseamnă ”caci dea lungul vietii ea a fost alaturi de el”? Și eu unde am fost? Am zburat spre Marte? :)
Aș prefera ca un neam să fie atașat de copilul meu decât un străin…
Și nu cred că aș fi geloasă, din contra, m-aș bucura că copilul e iubit atât de mult :)
Exces de iubire nu există...
Și-apoi neamul n-o să-mi ”fure” copilul… :D

Panika spunea...

totuși consider că surogatul nu trebuie de căutat printre neamuri... părerea mea !...
asta și este ideea surogatului sau serviciilor acestea... că totul este în strictă confidențialitate + condiții + obligațiuni pe care le respectă părțile !...
dar neamurile așa... azi te pupi în bot mîine se trimăt...
asta e !...
nasea - de fiecare dată mă conving că tu încă trăești într-o lume +/- 70% imaginară :-)) ”fără supărări” părerea mea...

IanaTonidze spunea...

nasea, eu cred ca daca nu treci testul de impartire a iubitului/sotului cu un neam: o sora, mama, o verisoara... atunci esti gata sa treci si testul de "mama surogat printre neamuri".

IanaTonidze spunea...

S-ar parea ca nu prea au una cu alta in comun; gelozia insa e aceeasi. De aceea se cuvine ca mama surogat sa dispara... pentru totdeauna, si cel mai ideal ar fi... intre cele 4 scandurele. :)

nika17 spunea...

Draga nasea, am intilnit o situatie asemanatoare, doua surori, una maritata alta studenta, barbatul ei mergea des peste hotare, el isi dorea ca in familie sa apara un pici, ea nu putea sa duca o sarcina, a ascuns aceasta de sot, caci el se despartise cu fosta sotie din cauza ca nu dorea sa aiba copii, si ea disperata a apeleat la sora ei mai mica, sa-i poarte ea kopilul ca fara sa stie nimeni si in schimb ea ii va achita universitatea, uite ca la un moment dat sotul a aflat, si a plekat, iar sora ei nu a dorit sai dea copilul deoarece sa atasat mult de el. Doar ca aceasta istorie sa sfirsit totusi cu bine, sotul sa intors aflind ca ea isi doreste copii ci nu poate purta sarcina, si au ajuns la ceia ca sa infieze un copil, iar sora mai mika creste kopilul singura, si a lasat facultatea de dragul fiului sau. Acuma iti ramine sa faci singura o concluzie si vezi la ce te aduce.

nasea spunea...

wtf? :D … pardon my French…
o zi buna si spor tuturor! :*

Loana spunea...

Soțul meu a cerut divorțul, dar cu ajutorul Dr. Dawn Acuna, eu și soțul meu trăim în pace, cu bucurie și fericire, Dr, Dawn acuna a ajutat-o ​​cu o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut pe soțul meu să realizeze cât de specială sunt și acum mă tratează ca pe o regină și mă îmbrățișează toată noaptea, asta este ceea ce mi-am dorit vreodată de la soțul meu, datorită Dr. Dawn acuna, contact pe Whatsapp:{ +2348032246310 }
*Dacă vrei să te împaci cu iubitul tău.
*Dacă doriți ca plante medicinale să conceapă.
*Dacă vrei un inel magic.
*Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
*Dacă vrei să devii celebru în afacerea ta.
Si altii,
Îți promit 💯 la sută rezultat pozitiv, e sinceră, se ține mereu de cuvintele ei.

Tariff spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
*Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

Anonim spunea...

Nu am mai văzut un astfel de miracol în toată viața mea.
Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe băiatul meu de 5 ani timp de peste 9 luni,
Am fost atât de traumatizată și frustrată, din cauza dragostei pe care o am pentru soțul meu, am căutat ajutor din diferite locuri pentru a-l aduce înapoi la mine, dar nu a fost nicio diferență. Până când mama mi-a făcut cunoștință cu (DR DAWN), acest doctor mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore după ce i-am explicat totul și, spre cea mai mare surpriză, soțul meu m-a sunat după 48 de ore și mă implora să iert. el că nu mă va mai părăsi niciodată, toate mulțumesc Dr. DAWN pentru că de peste 3 ani sunt fericită cu soțul meu și mă tratează ca pe o regină,
Contactați DR DAWN, dacă aveți orice fel de problemă.

*Pentru a-ți readuce iubitul.
*A IMPACA
*Pentru a ramane insarcinata
*PENTRU A VINDECA CANCERUL
*A SE răzbuna
*PENTRU A PROMOVĂ AFACEREA
*PENTRU A VOI ÎNAPOI BANI/PROPRIETATE
*PENTRU A VINDECA HIV/SIDA SAU ALTĂ BOLĂ.
Contactați-l: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp: +2349046229159

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159