joi, 13 iulie 2017

Ce împiedică concepția – întrebare pentru bărbați


Infertilitatea afecteaza atat femeile cat si barbații. De ce se întâmplă? Cercetatorii au descoperit o altă cauză neobișnuită a dificultăților cu privinta la concepție.
Nu cu mult timp în urmă, medicii ne-au spus ca stresul - o cauză importantă de infertilitate la femei, este mult mai gravă decât se credea anterior.
Stresul, alimentația necorespunzătoare, greutatea corporală scăzută - cauze non-medicale infertilitate temporară la femei ...
Un nou studiu pentru bărbați. Se pare că acei oameni care dorm prost și puțin, reduce șansele de a concepe.
Oamenii de știință au examinat activitatea și mobilitatea spermatozoizilor la barbati diferiti si descoperirile lor ne fac să credem ...
Cercetatorii chinezi de la Harbin Medical University a efectuat o serie de teste pentru a determina numărul, calitatea somnului și de somn timp afecteaza calitatea spermei la barbati.
Studiul a implicat aproximativ o mie de oameni.
Ca rezultat, medicii dat seama că relația dintre timpul de a merge la culcare și capacitatea de a concepe un copil este încă acolo. Mai repede și mai ușor este obținut din reprezentanții sexului puternic, care sunt obișnuiți să meargă la culcare devreme. Cel mai util pentru sperma pentru o perioada de somn - 20.00-22.00. Cel puțin până la miezul nopții.
Cercetatorii au ajuns la concluzia ca insomnie si alte tulburari de somn - cauze de infertilitate la barbati. Târziu a merge la culcare - nu este o patologie, ci un obicei. Dar, de asemenea, duce la dificultăți în a concepe. În cazul în care orice s-au găsit, nu este necesar pentru a merge la spatposle la miezul nopții.
La sfârșitul anului cei care se trezesc (bufnite) de sex masculin - „distrus“ sperma: sperma diagnosticate inactivitate care degradeaza foarte șansele de a concepe.

Dar acest lucru poate fi corectat. Cuplurile care decid să rămâneți gravidă, trebuie să aibă grijă de o dieta sanatoasa, activitatea fizică rezonabilă și un modul normal al zilei, în cazul în care lucrurile merg devreme la culcare este crucială.

35 de comentarii:

Larisa Ioana Sima spunea...

Buna fetelor, am 26 de ani si in curand (mai exact in august) voi face Fiv la Kiev. Problema noastra este la sotul meu ,are un nr mic de spermatozoizi si asta a fost singura noastra solutie dupa 4 ani de incercari. Eu nu am nici o problema .
Sunt putin speriata pt ceea ce urmeaza tratament,procedura ...
As dori sa imi dati niste sfaturi cele care ati trecut deja prin asta!
Mersi !
Va pup !

Toea Carmen spunea...

Nu ai de ce sa fii speriata. Nu este nimic dureros, nici tratamentul și nici procedura. Perioada de asteptatre pana la testul de sânge o sa para o vesnicie. Încearcă sa nu faci efort, relaxează-te, citește, fa ceea ce-ti place, și roaga-te la Domane Domane sa-i țină bine pe puiuți jn burtica

Larisa Ioana spunea...

Sima Multumesc tare mult

Diana Maria Motorga Murgu spunea...

Eu sunt in curs de tratament am terminat injecțiile care nu au fost asa dureroase cum am auzit miercuri am fost la colectare care a fost un pic dureroasa la anestezie dar in 2 ore am plecat acasa si acum aștept sa vina luni sa am transferul. Relaxează-te totul o sa fie bine!!!

Larisa Ioana Sima spunea...

Mersi

Diana Maria Motorga Murgu spunea...

Larisa Ioana Sima cu plăcere . Doamne ajuta!!

Natalia Raclaru spunea...

Noi am trecut tot prin asa situatie, ni s-a garantat din prima ca o sa obtinem sarcina, asa ai a fost, doar ca la 8-9 sapt s-a oprit in evolutie, si deja dupa jumate de an am facut criotransfer si acum bucuria fosaie dulce linga mine, alem 4 luni, sunt multi factori ce tin de reusita unui Fiv, dar principalul emotii si ginduri pozitive. Succes!

Larisa Ioana spunea...

Sima Mersi mult ! Multa sanatate

Alinuș Alinus spunea...

Natalia ce este criotransfer.merci

Natalia Raclaru spunea...

Natalia Raclaru Alinuș Alinus sunt embrionii ramasi, congelati, se spune ca au mai multe sanse criotransferul

Alinuș Alinus spunea...

Natalia Raclaru ok merci

Berceanu Loredana spunea...

Trebuie sa fi pozitiva,si eu am facut la biotexcom cu ovocitedonate si am o fetita de 1 an si 4 luni din prima incercare, bafta multa!!!

Larisa Ioana spunea...

Sima Multumesc ! Sa iti traiasca !! Multa sanatate !

Lavinia P. Maria spunea...

Nu este nimic dificil. Singura parte dificila sunt cele 12 zile de asteptare pana la analiza de sange..

Larisa Ioana Sima spunea...

Ma gandesc incet incet mi se apropie si mie timpul pt procedura , e greu si asteptarea asta.

Lavinia P. Maria spunea...

Foarte grea! Eu mai am 2 zile de astepat si mi se par cele mai grele zile :))

Larisa Ioana Sima spunea...

Lavinia P. Maria Ooo daaa !!! Multa bafta !! Iti doresc mult succes ! sa ma ti la curent. !

Lavinia P. Maria spunea...

Sa fie!! Bafta multa si tie!!

Larisa Ioana Sima spunea...

Mersiii !!

Elena Irina Spilcă spunea...

Lavinia pentru tine cum a fost experiența cu dr Chadi, dincolo de faptul că ți-a adus un bebel? Ai fost mulțumită de el? Ți s-a părut asumat și implicat?

Lavinia P. Maria spunea...

Sincer da. Am fost multumita . Nu este genul de om care sa vorbeasca prea mult dar orice il intrebi iti raspunde. L am sunat si seara tarziu si mi a raspuns la telefon si m a ajutat. E mai ‘tacut’ ca sa zic asa dar tot ce iti zice sa faci este foarte bine pt un rezultat cat mai bun.

Elena Marinescu spunea...

Buna ziua , sotul meu a fost diagnosticat cu oligoastenotepatospernie , pot face fiv sau exista tratament pentru a concepe un copil pe cale naturala ? in vitro nu prea ma incanta ideea sunt risp***ai prea mari. Multumesc

Iuli spunea...

Acest diagnostic inseamna ca sotul dvs are spermatozoizi putini, imobili si malformati. Inseminarea nu are nici un sens atata timp cat sperma nu este de calitate din multe puncte de vedere si riscati sa dati banii degeaba. Nu inteleg care ar fi risp***aile FIV, la ce va referiti? Dupa parerea mea singurele dumneavoastra alternative sunt fertilizarea in vitro sau sa faceti apel la un donator de sperma de la banca de sperma, ac***a in vedere multiplele probleme ale sotului. Tratament nu prea exista, din pacate. Incercati FIV si daca nu, faceti apel la un donator. Sanatate!

Adry spunea...

Multumesc pentru raspuns . sa apelam la donator nu sunt deacord sub nici o forma . cand am spus ca sunt risp***ai la FIV m am referit ca sunt sanse sa nu reusasca destul de mari , sa pierd sarcina in al III trimestru si sanse de a naste prematur iar asta implica probleme pt fat si pentru mine.

Iuli spunea...

Unde ati auzit asa ceva? Sanse sa nu reuseasca exista la orice astfel de procedura. Sarcina nu o puteti pierde in al 3-lea trimestru. Al treilea trimestru = lunile 7,8,9. Daca se naste in aceste luni, fatul va fi perfect viabil si sanatos, chiar daca un pic prematur. Deci nu exista sa PIERDETI sarcina atunci. O sarcina se poate pierde inainte de lunile 6-7. Un fat nascut de la luna 7 incolo nu mai pune probleme medicale ca pe vremuri. Iar pt dvs nu stiu ce probleme de sanatate ar fi daca ati naste mai repede...
Insa tot ce am scris este inutil pentru ca nasterea prematura NU are legatura cu FIV, nu stiu unde ati vazut asa ceva...

Aminda spunea...

Adri imi pare rau ca iti raspund tardiv, dar sper sa te ajut:
Oligoastenoteratozoospermia este ceva mai "usoara" decat azoospermia, cea din urma reprezentand lipsa spermatozoizilor, care conduce spre fiv cu icsi, in urma unei operatii efectuate sotului. Deci voi nu stati atat de rau. de aici, iti spun din start; Aveti destui spermatozoizi pentru a efectua FIV cu ICSI. Noi, eu si sotul, am facut doua, fara rezultat pozitiv, dar asta pentru ca eu am endometrioza si doua mutatii (descoperite dupa ce am facut analizele de trombofilie). Cu toate astea, iti pot spune ca am multe prietene cu rezultate pozitive in urma FIV-urilor, iar copiii sunt perfect sanatosi. Nu exista decat o "posibila" problema in cazult tau: sa faci o usoare hiperstimulare, dar asta nu e grav. Copiii conceputi prin FIV nu sunt cu nimic diferiti fata de cei conceputi natural. Documenteaza-te cu atentie despre FIV, caci ai sanse mari cu spermograma sotului.

Aminda spunea...

Am spus ca OATS (oligoastenoteratozoospermia) nu se trateaza si asa e! DAR!!! Se amelioreaza. Du-ti sotul la un androlog-urolog. Daca FSH-ul sotului este mai mic de 10, sotul tau poate face tratament cu Menopur injectabil. Daca valoarea este mai mare, poate face un tratament usor cu vit. E, seleniu, zinc, l-carnitina, spermotrend, etc. (ce va stabili doctorul specialist) si in circa 72 de zile (atat dureaza spermatogeneza) se va observa o imbunatatire a spermei. Daca la spermograma veti avea "a" + "b" destul de bune, adica veti avea mobilitate veti putea lua in calcul si inseminarea artificiala. Ar fi bine ca tu sa faci o laparoscopie (este cea mai sigura pentru verificarea trompelor atat pentru permeabilitate, cat si pentru aderente, pentru verificare uterului, a ovarelor, pentru mici interventii - adica se va corecta orice se gaseste in neregula- si, daca exista endometriza, aceasta putea fi, deasemenea, operata). Daca si tu si sotul indepliniti aceste conditii "minime'', spermatozoizii sotului vor fi "spalati", centrifugati si veti ramane cu circa un milion pentru inseminare. Aveti mai multe sanse de reusita daca faceti mai multe cicluri de inseminari (cel putin 3), daca folositi o usoara stimulare a ovarelor (adica nu va bazati pe un singur ovul, ci pe mai multi), efectuati dubla inseminare 9adica la 24 -36 ore de la administrarea pregnylului, una, si la inca 12-24 ore -cea de-a doua).

Cristina Dorina spunea...

Petcu Sunt operata de chist ovarian.la biopsie mi-a iesit rezultatul ca am ovare plichistice si am fost diagnosticata ca am endometrioza. Ce pot sa fac imi doresc foarte mult un copil, dar inainte de operatie am pierdut o sarcina la 3 luni oprita din evolutie .Ce doctor bun imi recomandati va rog

dana spunea...

va rog, doresc foarte mult un copil,dupa operatie am avut un tratament cu diane 35 timp de 6 luni

Corina Dragoș spunea...

va recomand cu toata increderea si cu tot respectul meu clinica Biotexcom din Kiev. Eu acolo am facut fiv cu ovocite donatein urma cu doi ani. Reusit. Avem o fetita. Ne pierdusem speranta fiindca facusem 3 fiv-uri in diferite clinici si toate nereusite.

Dorina spunea...

Am o fiica de 36 ani si casatorita de 12 ani si nu a fost insarcinata niciodata.a fost diagnosticata cu chist endometriozic, operata acum un an la iasi,dar sarcina tot nu a aparut.La acest diagnostic se intapmpla ff. rar si atunci cu probleme.Si noi ne dorim un bebe,dar.....Multa sanatate.

Anonim spunea...

test

Tariff spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
*Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

Fairm spunea...

M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
*Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
*Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei o căsătorie pașnică.
Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159