luni, 25 septembrie 2017

5 Mituri despre Infertilitate

Infertilitatea este o afectiune din ce in ce mai des intalnita in timpurile moderne. Si, cu toate ca accesul la informatie este mult mai facil, sursele de documentare sunt mai multe ca in anii trecuti, conceptiile gresite si miturile despre infertilitate continua sa existe si, mai mult, afecteaza multe cupluri ce intarzie consultul de specialitate.
Studii recente arata ca la nivel mondial, unul din cinci cupluri primeste diagnosticul de infertilitate, definit prin incapacitatea de a obtine o sarcina dupa un an, vreme in care partenerii au intretinut raporturi sexuale neprotejate si regulate. Daca iti doresti un copil, nu este deloc normal sa continui sa astepti sa apara sarcina fara sa incepi sa-ti pui intrebari despre sanatatea ta si a partenerului sau, mai mult, sa continui sa crezi tot felul de lucruri citite pe internet ori povestite de cei mai in varsta si sa intarzii astfel consultarea unui medic specialist in infertilitate. Astfel, va propun sa aflam impreuna care este adevarul despre unele dintre cele mai cunoscute mituri despre infertilitate.
Nu e o problema ca nu raman insarcinata, sunt tanara, deci nu au cum sa fie probleme – Fals
Chiar daca varsta tanara este un mare avantaj in obtinerea unei sarcini, problemele ginecologice ale femeii pot exista cu sau fara simptome. Astfel, cele mai importante cauze ale infertilitatii de tip feminin sunt reprezentate de existenta ovarelor polichistice – aproximativ 20% dintre femeile aflate la varsta reproductiva sunt afectate de sindromul ovarelor polichistice (SOP), de prezenta endometriozei – frecvent intalnita in randul femeilor cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, de instalarea menopauzei precoce – afectiune de care sufera mai mult de 5% dintre femeile aflate la varsta reproductiva. Alte cauze ale infertilitatii femine sunt infectiile inflamatorii, fibroamele uterine si polipii uterini, diverse anomalii ale colului sau vaginului. De asemenea, este foarte important de stiut ca dupa 30 de ani, rezerva ovariana a oricarei femei incepe sa scada.
Nu poate fi decat femeia de vina pentru ca nu reusim sa avem un copil – Fals
In trecut, in multe dintre cazurile de familii ce nu puteau avea copii, era ”invinuita” femeia. Studiile efectuate arata ca problemele de infertilitate in cuplu sunt impartite aproape in mod egal, astfel ca si barbatii pot avea partea lor de ”vina”. Astfel, acestia trebuie sa stie ca exista destul de multe probleme medicale care ii pot impiedica sa aiba copii. Cele mai importante cauze sunt cele legate de probleme ale spermei, existenta variocelului, a bolilor cu transmitere sexuala - Gonoreea si Chlamydia, practicarea sporturilor extreme, consumul de alcool si tutun.
Daca avem deja un copil, sigur putem sa il facem si pe al doilea – Fals
Multe dintre cuplurile care au devenit parinti nu-si pun problema ca trecerea anilor le-ar putea afecta fertilitatea, astfel ca aparitia unei noi sarcini intarzie foarte mult. In acest caz, recomand acestor cupluri sa nu amane consultul la medicul specialist in infertilitate pentru a primi diagnosticul corect si tratamentul potrivit. Cauzele infertilitatii secundare sunt aceleasi cu ale infertilitatii primare la care se adauga, foarte important, trecerea anilor. Daca la barbati nu lasa atat de mari urme, in cazul femeilor vorbim despre reducerea dramatică a rezervei ovariene.
Am facut sex in ziua ovulatiei, voi ramane sigur insarcinata – Fals
Perioada de maxima fertilitate a unei femei se inregistreaza la mijlocul ciclului menstrual, ce are o durata intre 21 si 35 de zile. Ovulatia variaza intre a 10-a si a 16-a zi de dinaintea venirii ciclului menstrual, calculand din prima zi a menstruatiei. Importante pentru obtinerea unei sarcini sunt toate cele sase zile, nu doar ultima zi, astfel ca daca nu sunt alte probleme de sanatate, sarcina poate sa apara destul de usor. De asemenea, nu toate femeile care au ciclul regulat pot ramane oricand insarcinate. Este important sa fie cunoscut faptul ca nu toate femeile ovuleaza in fiecare luna, iar pentru acestea, obtinerea unei sarcini, fara sfaturile unui medic specialist in infertilitate, este mai dificila.
Greutatea femeii nu are niciun fel de importanta in procesul conceptiei - Fals

Majoritatea femeilor nu se gandeste la faptul ca numarul kilogramelor avute le-ar putea influenta fertilitatea. Dar da, kilogramele in plus sau in minus isi pun amprenta asupra fertilitatii de tip feminin. Obezitatea aduce, pe langa multe alte probleme medicale, si tulburari de ovulatie, astfel ca ciclurile sunt mai scurte si mai rare. In plus, femeile supraponderale dezvolta o rezistenta mare la insulina, aceasta fiind un factor ce influenteaza nivelul hormonilor sexuali si creste predispozitia pentru aparitia sindromului ovarelor polichistice (SOV), o cauza importanta a infertilitatii de tip feminin. De asemenea, kilogramele in minus afecteaza fertilitatea prin nivelul scazut al estrogenului din corpul femeii. De cele mai multe ori, aceasta problema poate fi remediata prin acumularea catorva kilograme de catre viitoarea mamica.

208 comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 208 din 208
Alice Foster spunea...

Numele meu este Dr. Ogbidi, m-am născut într-un mic sat din Africa, fiu demn al Maestrului Kebbi. Tatăl meu mi-a încredințat darul sacru al familiei noastre înainte de a muri. În fiecare zi de când aveam 10 ani, mi-am dedicat viața împlinirii datoriei mele și ajutându-i pe toți cei care vin la mine pentru ajutor. Din acest motiv, mințile mele puternice măresc darul meu față de cel al "Ghidului Sacru", cu permisiunea strămoșilor mei. De aceea a trebuit să călătoresc în afară și dincolo de Africa pentru a-mi pune darul în slujba celor care au nevoie. Incase aveți nevoie de ajutorul meu pentru următoarele: vrăjitorie, sarcină și orice alte tipuri de ajutor nu ezitați să mă contactați la adresa de e-mail: ogbidihomeofsolution1@gmail.com sau apelați / ce puteți face prin: +2348052523829
Până în cele din urmă îmi împlinesc datoria și destinul.

Benita spunea...

Nu voi înceta niciodată să împărtășesc această mărturie pentru că acum sunt o femeie complet fericită, am suferit peste 8 ani de căsnicie când nu am putut rămâne însărcinată pentru soțul meu, apoi am început să fiu disperată din cauza presiunii mamei mele în- legea, si o prietena de-a mea m-a indrumat catre dr. Dawn acuna care a ajutat-o, i-am explicat totul Dr. Dawn acuna pe Whatsapp si mi-a promis ca ma va ajuta, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect, scrisoarea de 3 saptamani ea mi-a cerut sa merg la spital la test spre surprinderea mea, doctorul a spus ca sunt insarcinata in 1 saptamana, dar chiar acum am copilul meu frumos, ea a ajutat si pe 3 prietene ale mele, totul datorita doctorului Dawn acuna, contactati-o pe Whatsapp daca aveti orice dificultate va asigur un rezultat perfect,
*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te reîntâlnești cu soțul tău.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei să atragi un nou amant.
*Dacă ai nevoie de putere spirituală.
*Dacă vrei să reziste mult în pat.
*Dacă doriți să măriți dimensiunea penisului.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.și e.t.c.
Contactați-o Whatsapp: (+2348032246310)
E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )

Loana spunea...

Soțul meu a cerut divorțul, dar cu ajutorul Dr. Dawn Acuna, eu și soțul meu trăim în pace, cu bucurie și fericire, Dr, Dawn acuna a ajutat-o ​​cu o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut pe soțul meu să realizeze cât de specială sunt și acum mă tratează ca pe o regină și mă îmbrățișează toată noaptea, asta este ceea ce mi-am dorit vreodată de la soțul meu, datorită Dr. Dawn acuna, contact pe Whatsapp:{ +2348032246310 }
*Dacă vrei să te împaci cu iubitul tău.
*Dacă doriți ca plante medicinale să conceapă.
*Dacă vrei un inel magic.
*Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
*Dacă vrei să devii celebru în afacerea ta.
Si altii,
Îți promit 💯 la sută rezultat pozitiv, e sinceră, se ține mereu de cuvintele ei.

Tariff spunea...

Bună ziua, deoarece vrei să citești acest lucru, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este o femeie spirituală puternică, numită Dr. Dawn acuna, pe care am întâlnit-o citind un articol online, ea m-a ajutat cu un vraja care l-a readus pe sotul meu dupa ce sotul meu m-a parasit de peste 8 luni, ea a facut o vraja care m-a ajutat sa ramana insarcinata pentru sotul meu si acum avem 2 copii frumosi, acum viata mea de cuplu merge perfect bine, ce sa mai cer .... ai o problemă pe care vrei să o rezolvi?

*Daca vrei sa ramai insarcinata.
*Dacă vrei să te împaci cu soțul tău.
*Dacă trebuie să vindeci orice fel de boală.
*Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Și mulți alții, zori acuna te va uimi cu marile ei Puteri. contactați-o pe whatsapp: {+2348032246310}
E-mail: { dawnacuna314@gmail.com }

Fairm spunea...

M-am căsătorit cu dragul meu soț în ultimii 12 ani fără să rămân însărcinată, iar fibromul a fost problema. Am luat diferite medicamente prescrise, dar nu am putut să le vindec, dar soțul meu era atât de încrezător în mine și mă tot încuraja că într-o zi cineva mă va numi mamă. nu s-a odihnit căutând o soluție de la diferiți medici, tot ce au putut vedea a fost o intervenție chirurgicală și mi-a fost frică de asta, o prietenă din cabinetul meu mi-a prezentat doctorul DAWN ACUNA, ea a spus că Dawn acuna a ajutat-o ​​când avea tubul blocat și a ajutat-o ​​și ea. multe dintre prietenele ei să conceapă,
I-am scris imediat pe Whatsapp, mi-a promis ca ma ajuta dupa ce i-am explicat totul, mi-a dat niste instructiuni care am facut totul perfect conform instructiunilor, la 3 saptamani dupa tot am fost la spital si doctorul mi-a confirmat sarcina in 1 saptamana dar chiar acum am copilul meu frumos.
*Dacă vrei să tratezi infertilitatea.
*Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
*Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
*Dacă vrei o căsătorie pașnică.
Și mulți alții îl contactează pe Dr dawn acuna pe Whatsapp:+2348032246310
E-mail: dawnacuna314@gmail.com

Anonim spunea...

Nu am mai văzut un astfel de miracol în toată viața mea.
Soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe băiatul meu de 5 ani timp de peste 9 luni,
Am fost atât de traumatizată și frustrată, din cauza dragostei pe care o am pentru soțul meu, am căutat ajutor din diferite locuri pentru a-l aduce înapoi la mine, dar nu a fost nicio diferență. Până când mama mi-a făcut cunoștință cu (DR DAWN), acest doctor mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore după ce i-am explicat totul și, spre cea mai mare surpriză, soțul meu m-a sunat după 48 de ore și mă implora să iert. el că nu mă va mai părăsi niciodată, toate mulțumesc Dr. DAWN pentru că de peste 3 ani sunt fericită cu soțul meu și mă tratează ca pe o regină,
Contactați DR DAWN, dacă aveți orice fel de problemă.

*Pentru a-ți readuce iubitul.
*A IMPACA
*Pentru a ramane insarcinata
*PENTRU A VINDECA CANCERUL
*A SE răzbuna
*PENTRU A PROMOVĂ AFACEREA
*PENTRU A VOI ÎNAPOI BANI/PROPRIETATE
*PENTRU A VINDECA HIV/SIDA SAU ALTĂ BOLĂ.
Contactați-l: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp: +2349046229159

Anonim spunea...

După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
Whatsapp:+2349046229159

Anonim spunea...

Sotul meu s-a intors!!! După 1 an de căsnicie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii și viața mea a fost spulberată. Am vrut să termin, aproape m-am sinucis pentru că ne-a lăsat fără nimic. Am fost rupt emoțional în tot acest timp și viața pare fără sens. Într-o zi fidelă, în timp ce navigam pe internet, am dat peste câteva mărturii despre Dr DAWN. Unii au mărturisit că și-a adus înapoi fostul, alții au mărturisit că restaurează uterul și vindecă afecțiunile cu ierburi. Pe mine m-a interesat mai mult împăcarea cu soțul meu, pe care dr. DAWN a făcut posibilă aducerea soțului meu înapoi în 3 zile. Acum soțul meu s-a întors și de atunci trăim fericiți. Toate mulțumim Dr. DAWN. Aici, las contactul lui pentru toată lumea. Căci are orice fel de provocări,
E-mail ( dawnacuna314@gmail.com )
Whatsapp: +2349046229159

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 208 din 208   Mai noi› Cele mai noi»